Thursday, March 30, 2006

Sudderen in de sauna

Het begint er naar uit te zien dat we bijna klaar zijn met onze "verbouwing". De afgelopen twee weken hebben we veel werk verzet en we zijn met de basis begonnen. Eerst overal nieuw behang in de woonkamer. Daarna heb ik sierkoven boven tegen de muren gemonteerd en siergips-afdekplaatjes bij de lichtpunten. Er ligt ondertussen al een nieuw (bruin) kleed in de kamer en de nieuwe (witte) gordijnen zijn ook al besteld. Om alles af te maken hebben we nog twee nieuwe tafeltjes nodig en een jalouzie voor het zijraam. Tenslotte ga ik zelf nog een kookeiland maken voor in de keuken. We zijn zeer tevreden met het resultaat; we vinden onze kamer opeens een stuk rustiger en ruimer aandoen!
Na al dat werk is het wel eens tijd om even te ontspannen. We hadden van Antoinette een Sauna-bon gekregen, die ze zelf niet ging gebruiken en deze moest voor het eind van de maand gebruikt worden. De bon gaf recht op 1 gratis entree, dus dat scheelde alvast de helft. We hadden voor 11 uur gereserveerd en toen we aankwamen zagen we al verschillende bonnetjes liggen bij de entree balie. We waren echt niet de enigen, die nog snel even hun bon kwamen inwisselen.... Het was aardig druk, maar het is daar een mooie, grote ruimte en binnen lost de drukte dan snel op. We konden overal gewoon in, zonder dat het dringen was. Eerst begonnen we met een warm voetenbad, gevolgd door douche en de opgiet-sauna. Hiena natuurlijk weer de koude douche en daarna lekker gezwommen. Toen naar de scrub-ruimte, waar een enorme zuil met zeezout voor je klaarstaat. Marca en ik hebben elkaar een lekkere scrub-massage gegeven met dit zout. Dit moet je meteen erna afspoelen en dan lekker een bad nemen in de zelfde ruimte. Na dit alles naar de buitensauna, dit is een stilte-sauna en dat is erg prettig, hierbij is ook nog een buitenzwembad en douches. Toen begonnen we een beetje dorst en honger te krijgen, dus in de rustruimte annex restaurant even een heerlijk broodje gegeten met een gezond sapje erbij. Na even rustig uitbuiken hebben we ons aan nog een rondje gewaagd. Hierin hebben we de stoomsauna en de kruidensauna nog gepakt.
De enige sauna die we niet gebruikt hebben vandaag, was de infraroodsauna. Met een merkwaardig vermoeid, maar toch verkwikkend gevoel zijn we weer naar huis gegaan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home