Tuesday, July 15, 2008

Tommy & Titus komen in ons leven!

Wat een drukte in huis! En wat zijn ze lief en aanhankelijk!
Vanmiddag hebben we 'onze' poesjes opgehaald bij Mirna.
Titus stond al een tijdje vast, maar Tommy was eerst Tessa. We dachten toen nog dat het een poesje zou zijn.
Later bleken het twee katertjes...
Het zijn twee scheetjes, Tommy is een beetje de underdog, hij is wat scharminkelig en duidelijk kleiner dan zijn rode broertje Titus. Maar dat wil niet zeggen dat hij de kaas van zijn brood laat eten! Hij is zeer ondernemend en echt niet bang. Hij kan in de onerlinge 'gevechten' ook wat feller uit de hoek komen dan Titus. Titus is wat goedmoediger en laat zijn broer maar wat aanmodderen. Waarschijnlijk zou hij, als hij zou willen, Tommy wel de baas zijn.
Tommy is ook wat socialer dan Titus. Beiden komen ze regelmatig op schoot, maar Tommy iets vaker. Spinnen doen ze alletwee als de beste! Eten en poepen trouwens ook... wat kunnen twee van zulke kleine katjes een hoop afval produceren!
Dus vaak de twee kattenbakken verschonen, we zijn al lang blij dat ze zo netjes zindelijk zijn...
Voor Britt is een grote wens in vervulling gegaan, ze vindt ze geweldig. Officiƫel is Tommy van Britt en Titus van Quinn.
Quinn moet er nog wel erg aan wennen. Hij reageert soms wat schrikachtig en trekt dan snel zijn vingers weg.. Tja, dat betekent natuurlijk "Hij wil spelen" in kattentaal. Dus dan hangt opeens een poesje aan zijn hand, waardoor hij nog meer schrikt.
Ik denk dat het wel goed komt na een wen-periode.
Marca en ik genieten in ieder geval ook van al dat speelse gedoe in huis.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home