Tuesday, February 14, 2006

Weer een hoger rapportcijfer

Al ruim een jaar is Quinn nu onder behandeling van Dr. Tinus Smits, een homeopatisch arts in Eindhoven, die zich gespecialiseerd heeft in de behandeling van autistische kinderen. We kwamen aan zijn adres via een collega van Marca, die zelf ook een autistisch kind heeft en zeer enthousiast was over de behaalde resultaten.

Dr. Smits beweert dat autisme, in meer of mindere mate, te genezen is. Een revolutionair standpunt, dat hem natuurlijk door de reguliere geneeskunst niet in dank wordt afgenomen.... Binnenkort heeft hij dan ook de zoveelste rechtzaak, waarin hij zijn mening moet verdedigen.
Door de reguliere geneeskunst worden mensen als Dr. Smits al gauw als charlatan en kwakzalver aangemerkt. Wij hebben echter zijn onderzoeken en theorieen bestudeerd en kwamen tot de conclusie, dat het in ieder geval de moeite waard was, om er met Quinn naar toe te gaan. Onder het mom van: " Baat het niet, het schaadt ook niet" Voor degenen die wat meer willen weten over zijn behandelmethode: http://www.tinussmits.nl.

Bij elk bezoek moeten we Quinn een rapportcijfer geven, wat weer geeft hoe wij zijn gedrag tot op dat moment inschalen. Bij het eerste bezoek begonnen wij met een 0, daarna trad al snel verbetering op en was een stijgende lijn zichtbaar! Daarna volgde een periode waarin niet echt vooruitgang werd geboekt en bleef zijn rapportcijfer op een 4 steken. Daarop besloot Tinus een andere aanpak met de supplementen te gaan volgen en deze aanpak wierp al heel snel zijn vruchten af. We zagen echt duidelijke verbeteringen in het gedrag van Quinn en waren zeer blij met deze ontwikkelingen! We hebben hem dan ook, bij het bezoek vandaag een 6 gegeven. Dit lijkt misschien niet zoveel, maar het is wel een verbetering van 2 punten ten opzichte van het vorige bezoek...Wij hebben dan ook het volste vertrouwen in Dr. Smits en we wensen hem sterkte met de, ongetwijfeld nog vele, rechtzaken.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home