Thursday, July 17, 2008

BBQ met J &J


Gisteren heel gezellig en lekker ge-BBQ-ed bij Jeroen en Jacqui; stoer vlees, elegante vis, lichtvoetige kip en gezonde groentes... de wijn vloeide rijkelijk en de sfeer was prima! J & J zijn de ouders van Amber, één van Britt's beste vriendinnetjes, die ze kent via Theaterschool Faust. Met Jeroen tennis ik wel eens op Joymere. Het is een leuk stel en we kunnen het goed vinden met elkaar.
Het weer was twijfelachtig, dus had Jacqui binnen gedekt. Wij hadden al wat wijn 'voorgeproefd' voordat Jeroen thuis kwam met nog enkele noodzakelijke ingrediënten. De kinderen waren al meteen verdwenen en hadden het prima naar hun zin. Britt zou meteen blijven logeren. Jeroen en ik deden wat er als mannen van ons verwacht werd; we legden de rauwe lappen op de grill en wendden onze, niet geringe, expertise aan om het vlees niet te laten verkolen... Het was allemaal zeer smakelijk. Na het BBQ-geweld trokken de heren zich even terug in de dikke sofa's want Jeroen had nog een Malt Whisky die ik niet mocht missen.
Hij gaat wel vaker naar "nosings", zoals een proeverij heet bij de Whisky-boys, dus hij heeft er wel verstand van. Zelf houd ik ook wel van een mooie Malt en deze was inderdaad heel erg lekker.
Na een heel gezellige avond liepen we met Quinn samen weer naar huis om een diepe slaap te slapen...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home